Frederik Stanley With

“Jeg er en ung dansk arkitektstuderende med en kæmpe passion for møbeldesign. Jeg er vokset op på landet omringet af naturen og dens dyr. Jeg har altid tilbragt meget tid udendørs og har en stor interesse for dyreriget. Jeg har altid tegnet og da jeg var mindre var det dyrene som oftest blev afbildet i mine tegninger.

I en tidlig alder udviklede jeg en interesse for arkitektur og design og jeg har været sikker på at det var den vej jeg ville gå i mange år. Jeg bærer altid rundt på en lille skitsebog som jeg oftest tager frem når jeg sidder i toget eller bussen. Det var i en af disse skitsebøger på en togtur i starten af 2020 at jeg fik skitseret idéen til KUBEN.

For mig er det vigtigt at mine designs er bæredygtige, socialt, økonomisk og miljømæssigt. Det er noget jeg har været fastsat på fra begyndelsen og noget jeg altid tænker på fra starten af i mine designs. Min forkærlighed til naturen og dens mangfoldige liv er en stor del af årsagen til at bæredygtighed er så vitigt for mig.”

Fotoet er i sort-hvid, men baggrunden er dog sort og ikke hvid som vi snakkede om. Hvis den skal være hvid eller have en anden baggrund, så må jeg få taget et nyt.

De bedste hilsener, Frederik

FREDERIK, Design & Architecture

Frederik's designs